Dock Marine Nederland

BoatLift

De BoatLift is het paradepaardje onder de opvaardokken. Net als bij de FlexiPort beschikt dit opvaardok over horizontale rollen. De BoatLift heeft daarnaast ook zijdelingse wielen voor maximale ondersteuning van de romp. Om de boot gemakkelijk op het dok te kunnen varen, is de opgang voorzien van een V-vormige uitsparing met een extra rol. Hierdoor vaart u de boot eenvoudig op het opvaardok middels de aandrijving van de motor.

MODULAIR SYSTEEM

Het BoatLift opvaardok bestaat uit modulaire kubussen van 50x50x40 cm en centreerkubussen uitgerust met horizontale rol en zijdelingse wielen. De kubussen worden met speciale pennen aan elkaar bevestigd. Door het toevoegen van extra kubussen kunt u het opvaardok eenvoudig aan de grootte en het gewicht van uw boot aanpassen of eventueel extra loopruimte creëren. 

Alle BoatLift opvaardokken zijn leverbaar in de kleuren grijs en beige. 

Digitale brochure

Onderstaand vindt u onze digitale brochure waarin zowel de BoatLift als de FlexiPort modellen worden uitgelegd en vergeleken. Ook staat hier een prijsindicatie vermeld. Uiteraard kunt u voor advies of een offerte op maat contact met ons opnemen. Iedere situatie is anders en wij informeren u graag persoonlijk en geheel vrijblijvend over de mogelijkheden voor uw type boot.  

VERANKERINGEN

De BoatLift kan met de volgende materialen, aan kade of steiger worden vastgemaakt:

  • Landvasten: Polyethyleen aanmeerkikker
  • Ankerketting: Gegalvaniseerde stalen verankeringsring met oog om een ketting aan vast te maken
  • Schroefpaal: Stalen buis met aluminium fretboor om in de bodem van een meer, rivier of zee in te kunnen schroeven
BoatLift
BoatLift
BoatLift
BoatLift
BoatLift
Offerte aanvragen