Dock Marine Nederland

FlexiPort

Ons FlexiPort opvaardok vereenvoudigt het te water laten en het aanmeren van uw boot en is leverbaar in de kleuren grijs en beige. Het dok bestaat uit modulaire, drijvende kubussen van 50x50x40 cm, een opvaarkubus en centreerkubussen met horizontale rol. Door deze rollen vaart u uw boot soepel op het dok en voorkomt u beschadigingen aan uw boot. Om de boot gemakkelijk op het dok te kunnen varen, is de opgang voorzien van een V-vormige uitsparing met een extra rol. Hierdoor vaart u de boot eenvoudig op het opvaardok middels de aandrijving van de motor.

Modulair systeem

Het Flexiport opvaardok bestaat uit modulaire kubussen, die met speciale pennen aan elkaar worden bevestigd. Door het toevoegen van extra kubussen kunt u het opvaardok eenvoudig aan de grootte en het gewicht van uw boot aanpassen of eventueel extra loopruimte creëren. 

Bevestiging van een lier

Als de afmetingen en het gewicht van de boot dit vereisen, kan er aanvullend een lier op het opvaardok worden bevestigd. In onze digitale brochure (onderaan deze pagina) worden de FlexiPort modellen vanaf 6,50 meter standaard met een lier getoond. Wij kunnen deze langere modellen echter ook zonder lier leveren. 

Digitale brochure

Onderstaand vindt u onze digitale brochure waarin zowel de FlexiPort als de BoatLift modellen worden uitgelegd en vergeleken. Ook staat hier een prijsindicatie vermeld. Uiteraard kunt u voor advies of een offerte op maat contact met ons opnemen. Iedere situatie is anders en wij informeren u graag persoonlijk en geheel vrijblijvend over de mogelijkheden voor uw type boot.  

VERANKERINGEN

De FlexiPort kan met de volgende materialen, aan kade of steiger worden vastgemaakt:

  • Landvasten: Polyethyleen aanmeerkikker
  • Ankerketting: Gegalvaniseerde stalen verankeringsring met oog om een ketting aan vast te maken
  • Schroefpaal: Stalen buis met aluminium fretboor om in de bodem van een meer, rivier of zee in te kunnen schroeven
FlexiPort
FlexiPort
FlexiPort
FlexiPort
FlexiPort
Offerte aanvragen